Senioren

Er trainen op dit moment twee damesteams, een herenteam en een recreantengroep bij VoNo.

Zowel de dames als de heren nemen deel aan de Nevobo competite. De wedstrijden vinden plaats in Amsterdam en directe omgeving, op doordeweekse avonden en soms op zaterdag. Het is een gemengd gezelschap van jong en oud, waarbij het plezier in volleybal voorop staat.

Alle teams trainen op de donderdagavond in Sporthal de Weeren. Tevens is er een mogelijkheid voor een 2e training in Landsmeer.

Er wordt eerst professionele training gegeven waarna de les wordt afgesloten met een partijtje volleybal.

Dames

Dames 1

Dames 1 speelt op 3e en 4e klasse niveau en is nog steeds op zoek naar versterking. Je krijgt iedere donderdag training van een gediplomeerde volleybaltrainer.

Lees verder »
Dames

Dames 2

Dames 2 is een enthousiast team dat vanuit de jeugdcompetitie komt en nu in de 6e klasse speelt. De ambitie is om ieder half jaar kampioen te worden en daar wordt ook hard voor getraind.

Lees verder »
Recreanten

Recreanten

Heb je zin om recreatief te volleyballen kom een keertje langs. Het doel is gezellig, sociaal en lekker recreatief met elkaar volleyballen. Ook voor beginners is er aandacht.

Lees verder »

Keertje meetrainen?

We zijn VoNo weer aan het opbouwen en je bent van harte welkom om mee te trainen. Neem gerust contact met ons op en geef aan bij welk team je graag zou willen meespelen.

Kom gerust een keertje meetrainen