Je hebt besloten dat je wedstrijden wilt gaan spelen. Dan veranderen er een paar dingen. En nu ?

  • je gaat in een (h)echt team spelen dus wordt er een bepaalde ‘verantwoordelijkheid’ van je verwacht. Te weten : je bent bij alle trainingen en wedstrijden aanwezig. Het is een teamsport en zowel je coach als je team rekenen op je (kan je echt niet, dan geef je dit op tijd aan in je team whatsapp groep of 1op1 bij je coach)

  • je gaat een positiespel leren. Dus jouw rol en plek in het veld gaat je geleerd worden op o.a. de trainingen

  • er zal een aanvoerder worden aangesteld door de coach (is dit iets voor jou… geef dat dan aan bij de coach)

  • bij elke thuiswedstrijd dient een scheidsrechter van VoNo aanwezig te zijn. Deze zijn schaars dus gooi eens een balletje op in je familie en kennissen kring. Het scheidsrechter certificaat is online en gratis te behalen. Meer hierover op : https://www.nevobo.nl/official/opleidingen-bijscholingen/opleiding-tot-official/ en dan onder het kopje Spelregeltoets 3e klasse en lager

  • natuurlijk wil je als team goed voor de dag komen en dan is het natuurlijk leuk om allemaal in hetzelfde shirt te spelen. VoNo werkt nauw samen met een partner waar deze nieuwe shirts gepersonaliseerd worden dmv Naam + nummer (nummer krijg je van ons). Vanwege dit feit schaf je het shirt zelf aan en wordt het jouw eigendom. Het shirt + bedrukken zal tussen de €50 a €60 komen te liggen (de keuze voor een broekje, sokken, kniebeschermers en sportschoenen is aan jou (wellicht leuk om dit met je teamgenoten af te stemmen)

  • voor zowel thuis als uit wedstrijden is het leuk om samen te reizen. Regel een lift in de groep bij mensen met een auto bv. Vooral de ritjes van en naar uitwedstrijden zijn altijd gezellig. Gooi dus ruim op tijd een balletje op in de whatsapp groep (hou wel rekening met de ‘op gepaste afstand’ regels)

  • belangrijk om te melden is dat competitie spelen andere kosten met zich mee brengt. Denk o.a. aan bondsgelden, spelerspas, planning, zaalhuur, etc. Daarom zal het tarief gaan veranderen. Je gaat van het recreanten tarief naar het “Senioren inclusief competitie” tarief of van het CMV tarief naar het “Jeugd inclusief competitie” tarief. (zie Inschrijven voor de huidige tarieven)

  • zorg dat je je spelerspas altijd bij je hebt voor een wedstrijd. Dit ivm het digitale wedstrijdformulier

  • belangrijk… installeer de app – https://www.volleybal.nl/nieuws/nevobo-app-mijn-competitie-meer-dan-75-000-gebruikers , zoek VoNo en zet jouw team vast als favoriet. Heb je altijd alles inzichtelijk

Tip : je beschikt straks over een spelerspas. VoNo werkt al jaren nauw samen met “Banne Sports” in Noord. Hier kan je terecht voor alle je volleybal benodigdheden en bij vertoning van je spelerspas krijg je op veel producten ook nog eens korting.

Heb je vragen… stel ze dan. Je weet ons te vinden. Zowel in de hal face2face als digitaal.

Heel veel plezier tijdens de trainingen en tijdens de wedstrijden.