Recreanten

VoNo is op dit moment de recreanten- en beginnersgroepen aan het opbouwen. Samen met een ervaren VT-3 trainer leer je snel de basis en juiste volleybaltechnieken zodat je snel leuke partijtjes met elkaar kan spelen.

De doel is gezellig, sociaal en recreatief met elkaar volleyballen.

Op dit moment beginnen de beginnende volleyballers om 18:30 en de recreanten die al kunnen volleyballen om 19:30.

Kom gerust een keertje meetrainen

Beginnersgroep

Naast de competitie teams, de CMV teams en de recreanten, melden zich er ook steeds meer ‘beginners’ aan. Veelal mensen met geen of weinig volleybal ervaring maar wel met de juiste motivatie en inzet. Deze groep wil snel leren zodat ze lekker wedstrijden kunnen gaan spelen. Deze energie is meteen voelbaar in onze gezellige sporthal De Weeren dus we hebben besloten een aparte Beginnersgroep in het leven te roepen. Binnen de vereniging zijn voldoende mensen die de trainingen kunnen verzorgen. Deze groep is groeiende en traint vooralsnog natuurlijk ook op de donderdagavond maar dan van 18:30 tot 19:30 met een half uurtje uitloop voor vragen over volleybal en de mogelijkheid om alvast even een klein wedstrijdje te spelen. Dat lijkt ons wel zo leuk.

Keertje meetrainen?

We zijn VoNo weer aan het opbouwen en je bent van harte welkom om mee te trainen. Neem gerust contact met ons op en geef aan bij welk team je graag zou willen meespelen.

Kom gerust een keertje meetrainen