Aankondiging Clam Dycke-Krovo Buiten volleybaltoernooi 2020

26 – 26 – 26  –     AANKONDIGING 26e EDITIE     –   26 – 26 – 26

Beste Volleybalvrienden,

Op zaterdag 9 mei 2020 wordt weer het grootste en leukste buitenvolleybaltoernooi van de Zaanstreek georganiseerd, waar zowel op professioneel als op recreatief niveau wordt gevolleybald. En de inschrijving is hiervoor geopend!
Wil jij erbij zijn, stel dan snel een team samen en schrijf je in via


Je kunt hierbij kiezen uit diverse poules zoals recreanten 6 tegen 6 mix of 3 tegen 3 dames of heren op verschillende niveaus. Ook voor de jeugd zijn er meerdere inschrijfmogelijkheden. Inschrijfkosten zijn slechts €24,- per team!

Ook in 2020 zijn we weer te gast op het terrein van Sporting Krommenie. Jaarlijks wordt dit evenement bezocht door een grote hoeveelheid enthousiaste volleyballers, van jong tot oud, van beginners tot echte fanatiekelingen. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven, zoals diverse opblaasattracties. Gedurende de dag is er volop eten en drinken beschikbaar en we sluiten af met een heerlijke barbecue en een live band. Doen jullie mee?!

Doen jullie mee?!
Meer informatie over het toernooi is te vinden op onze website www.buitenvolleybal.nl.
Promotie
Denk je dat meer vrienden, familie of collega´s dit leuk vinden? Stuur deze aankondiging dan door binnen jouw vereniging of bedrijf!
Heb je nog vragen en/of opmerkingen dan kun je ons een e-mail sturen: krovobuitenvolleybaltoernooi@gmail.com
Met vriendelijke groet,
Anita Timmers en Annemieke van Elk
Coördinatie toernooicommissie van
‘Het Clam Dycke-Krovo Buitenvolleybal Toernooi’