Aankondiging Clam Dycke-Krovo Buiten volleybaltoernooi 2020

26 – 26 – 26  –     AANKONDIGING 26e EDITIE     –   26 – 26 – 26
Beste Volleybalvrienden,

Ook in 2020 wordt weer het grootste en leukste buitenvolleybaltoernooi van de Zaanstreek georganiseerd, waar zowel op professioneel als op recreatief niveau wordt gevolleybald.

Wil jij in 2020 bij deze 26e editie zijn, reserveer dan alvast
zaterdag 9 mei 2020 in de agenda.
Stel vervolgens een team samen voor bijvoorbeeld recreanten 6 tegen 6 mix of speel 3 tegen 3 dames of heren op verschillende niveaus. Ook voor de jeugd zijn er meerdere inschrijfmogelijkheden. Inschrijfkosten zijn slechts €24,- per team! Via de mail wordt binnenkort bekend gemaakt wanneer het inschrijven mogelijk is.
Ook in 2020 zijn we weer te gast op het terrein van Sporting Krommenie. Jaarlijks wordt dit evenement bezocht door een grote hoeveelheid enthousiaste volleyballers, van jong tot oud, van beginners tot echte fanatiekelingen. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven, zoals diverse opblaasattracties. Gedurende de dag is er volop eten en drinken beschikbaar en we sluiten weer af met een heerlijke barbecue en muziek.
Doen jullie mee?!
Meer informatie over het toernooi is te vinden op onze website www.buitenvolleybal.nl.
Promotie
Denk je dat meer vrienden, familie of collega´s dit leuk vinden? Stuur deze aankondiging dan door binnen jouw vereniging of bedrijf!
Heb je nog vragen en/of opmerkingen dan kun je ons een e-mail sturen: krovobuitenvolleybaltoernooi@gmail.com
Met vriendelijke groet,
Anita Timmers en Annemieke van Elk
Coördinatie toernooicommissie van
‘Het Clam Dycke-Krovo Buitenvolleybal Toernooi’