Beachvolleybal

Zomer 2020

Jaaaa we gaan beachen deze zomer en zo veel mogelijk. De definitieve locatie(s) weten we nog niet en deze pagina werken we zo snel mogelijk weer bij. We kunnen buiten volleyballen op zowel gras als zand en verschillende leuke locaties:

  • Buiksloterbreek (gras)
  • Het Twiske (zand)
  • Landsmeer (zand)
  • Pierenbad Tuindorp (gras)

Wil je meedoen? Geef je dan op via het formulier rechts of stuur een whatsapp

Doe mee!

Hoe werkt het?

We voegen je toe aan onze whatsapp groep die we de hele zomer gebruiken. We hebben twee complete sets beachnetten beschikbaar en voldoende volleyballen.

Zodra de eerste persoon wilt volleyballen stuurt deze een bericht met daarin “1 + voornaam“. De volgende persoon “2 + voornaam“, etc. Zodra minimaal 6 personen zich hebben gemeld gaat het door.

Melden = meedoen! Als je je aanmeld in de groepsapp zorg ervoor dat je er ook bent want we rekenen op je!

Bij aankomst helpt iedereen het net en de belijning opzetten. Er is geen training dus een ieder doet zijn/haar eigen warming-up. Daarna kort inspelen en gaan we voor de rest van de avond over op “king of the court” (2 tegen 2). We gaan door zolang we er zin in hebben en het weer het toelaat.

Aan het einde ruimen we met z’n allen op.

Ook niet leden zijn van harte welkom. Wil je straks na de zomer indoor volleyballen dan kun je nu al kennis maken met de leden op een leuke en gezellige manier.

Amsterdam Noord Beachvolleybal

Meld je aan via het formulier hierboven of stuur een whatsapp!